Montage

Uw aannemer voor montage en afbouw

Bouwbedrijf en aannemer BK Totaal is de expert in montage en afbouw

Specialist in montage van alle denkbare type kozijnen van houten of hardhouten raamkozijnen/ramen, deurkozijnen, stompe of opdekdeuren met beslag, en (hef)schuifpuien tot aluminium en kunststof deur- en raamkozijnen.

Reparatie, onderhoud en montage van gevelbekleding, boeidelen, dakrandpanelen, dakrand bekleding en windveren. Neemt u gerust contact met ons op, wij denken met u mee.

Wij monteren systeemwanden, afscheidingswanden maar ook montage van keukens en keukenblokken voor particulieren, woningcorporaties vastgoedonderhoudsbedrijven en beheerder.
Tevens onderhoud, renoveren en montage van complete badkamer, WC/toilet en sanitaire voorzieningen. Inclusief tegelwerk, monteren van wasbakken, fonteintjes en kranen.

BK Totaal heeft meer dan 13 jaar ervaring en bestaat uit vakbekwame specialisten. Niet voor niets worden wij regelmatig ingeschakeld om problemen met montage problemen. “Wij doen het goed, niet anders” is BK Totaal als montagebedrijf op het lijf geschreven.

Wij zijn thuis in disciplines als verbouw, nieuwbouw, afbouw, onderhoud, renovatie en gecertificeerd in houtrot reparatie en herstel. Van monumentale woning en grachtenpand tot verbouw en afbouw van luxe woningen, en allround werkzaamheden voor mutatiewoningen en transitiewoningen.

Montage van dakraam en venster, dakkapel, serre en daarbij afbouw door onze gediplomeerde timmermannen. Ook voor het monteren van geïsoleerde wanden en voorzetwanden bent u bij ons aan het goede adres.

BK Totaal – Montage; vakkundig, professioneel en efficiënt.

Als aannemer zorgen wij voor een goede planning en kostenoverzicht, zodat u op hoogte bent van alle details. BK Totaal gebruikt hoogwaardige en duurzame materialen, rekening houdend met uw budget en wensen. BK Totaal – vertrouwt in Montage

Klik op de button voor een offerte / contact of bel ons direct.