Renovatie woning of bedrijfspand

Ervaren en gespecialiseerde aannemer

BK Totaal - aannemer voor renovatie en verbouwen

Of u nu uw ruimte wilt uitbreiden, herontwerpen of repareren; commerciële verbouwing en renovatie is de meest kosteneffectieve oplossing voor uw bedrijf en woningen.

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie verbouwingen van vastgoed. Zoals renovatie van woningen in opdracht van een woningbouwcorporatie, vastgoedbeheerder, VvE’s/Vereniging van eigenaren, bouw- en onderhoudsbedrijf. Maar en ook het renoveren van particuliere woningen en monumentale gebouwen.

Bij BK Totaal krijgt u één technisch specialist als aanspreekpunt voor de gehele renovatieopdracht. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie.  Gespecialiseerde, vakbekwame en zeer ervaren timmermannen, elektriciens, stukadoors, loodgieters, allround bouwers; wij ontzorgen u als opdrachtgever door uw woningen en bedrijfspand binnen uw doelstelling te renoveren en duurzaam te verbouwen.

Uw betrouwbare specialist en aannemer voor uw renovatieproject. Tevens gespecialiseerd in houtrot reparatie en herstel van houten kozijnen, deuren, gevelbekleding en houten elementen. Wij zijn zeer ervaren in de regio Amsterdam ook als het gaat om van montage in de bouw, inventarisatie, renovatie, afbouw, onderhoud mutatiewoningen en verbouw van bedrijfspanden.

Renovatie

Renovatie, verbouw en onderhoud bij monumentale gebouwen. BK Totaal weet exact wat de richtlijnen zijn voor een monumentaal pand. Uitgangspunt is dat alles in de woning in de oude staat wordt teruggebracht en natuurlijk zoveel mogelijk de originele materialen en houtsoorten worden toegepast.

Renovatie huurwoningen en mutatiewoningen woningbouwcorporaties

BK Totaal heeft veel ervaring met onderhoud en renovatie van mutatiewoningen, transitiewoningen van woningbouwcorporaties. Zoals onderhoud en vernieuwen van keuken en badkamer, en reparatie van muren. 

Maar ook onderhoud en herstel van raamkozijnen, deuren en beslag.

Vakkundig, efficiënt en met een goed en duurzaam eindresultaat. Wij verzorgen het onderhoud en renovatie van de gehele huurwoningen, zodat u met één contactpersoon de planning en uitvoering afstemt. 

Onderhoud, verbouwing en renovatie van uw woning, VvE of bedrijfspand

Uw onderhoud, verbouwing of renovatie in goede handen bij een gespecialiseerde aannemer! Wij spreken uw wensen door en maken een offerte op maat voor uw woning, VvE, winkel, of bedrijfspand.

Van constructie tot muren, daken en vloeren en aanbrengen isolatie. Verbouwing van sanitaire ruimten, badkamer en keuken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd aannemer op gebied van houtrot en houtrotreparatie, met het D.O.E. certificaat van Repair Care.
Herstel en vernieuwing van (buiten)kozijnen, ramen, beglazing, deuren wordt door onze specialisten op een duurzame manier uitgevoerd. 

BK Totaal maakt graag een inventarisatierapport met hierin alle verbeterpunten als basis voor een degelijke offerte. Ook hierbij letten wij op de wettelijke eisen en uw budget. 

Klik op de button voor een offerte / contact of bel ons direct.