Schilderwerk

Schildersbedrijf in regio Amsterdam, Almere, het Gooi en omstreken

Schildersbedrijf in regio Amsterdam, Almere, het Gooi en omstreken

Schildersbedrijf met ervaren vakschilders voor een uw binnen- en buitenschilderwerk in regio Amsterdam, Almere, Flevoland, het Gooi en omstreken.

Wij verzorgen deskundig schilderwerk voor woningcorporaties, bedrijven/kantoren, gemeente, vastgoedonderhoud, aannemers maar ook voor VvE’s en particulieren. Wij hebben ruime ervaring met schilderen, onderhoud van monumentale woningen en grachtenpanden.

Houtrot reparaties worden door ons hersteld met het systeem van Repair Care, wij zijn gecertificeerd en beschikken over de titel D.O.E. – Duurzaam Onderhoud Expert.

Naast binnenschilderwerk en buitenschilderwerk zijn we expert in herstellen van schade zoals brandschade, lekkage en vochtschade. Wij werken met duurzame materialen en professionele verfsystemen zoals Wijzonol, Sikkens, Sigma, Epifanes en Veveo.

Aannemer en projectmanagement voor schilderwerk

Als aannemer verzorgen wij het hele project van uw schilderwerk. Bij een woning of bedrijf bestaat dit uit het inspecteren, repareren en schilderen van raamkozijnen, deuren, buitenmuren, dakgoten en koven, balkons, maar ook plafonds, railing van trappen, trappenhuis, betonnen muren en lateien, etc.

BK Totaal maakt graag een inspectierapport waarbij we letten op verborgen gebreken, houtrot en aantasting die in de toekomst voor problemen kan zorgen van uw schilderwerk.

Onze werkwijze is altijd een degelijke controle uitvoeren, alle onderdelen schuren en eventuele reparaties uitvoeren. De te schilderen onderdelen worden schoongemaakt, ontvetten is namelijk belangrijk voordat er geschuurd wordt. Met de juiste materialen schuren, met kwalitatief hoogwaardige grondverf schilderen, en aansluitend schuren, een of tweemaal aflakken.

Goed schilderwerk met het juiste verfsysteem is van levensbelang voor uw woning of bedrijfspand, het zorgt voor verduurzaming en bespaart kosten op langere termijn.

BK Totaal heeft vele jaren ervaring met onderhoud en schilderen van herenhuizen, grachtenpanden, nieuwbouw en bestaande woningen, ook in opdracht van woningcorporatie of vastgoedservice.

Neemt u gerust contact met ons op voor een offerte of voor een inspectierapport.
Uw betrouwbare aannemer BK Totaal staat voor; Vakbekwaam, Doelgericht & Efficiënt.

Houtrot reparatie, herstel en houtrotsanering

Door het Nederlandse klimaat ontstaat vrij gemakkelijk houtrot in kozijnen, ramen, boeidelen, windvanen en ander houtwerk. Het is belangrijk om dit houtwerk met regelmaat te controleren op zachte delen. Wij zijn expert in houtrot reparatie en houtrotsanering en zorgen ervoor dat uw vastgoed weer in optimale staat wordt hersteld.

Klik op de button voor een offerte / contact of bel ons direct.