Onderhoud & MJOP

Woning en vastgoed onderhoud

Aannemer voor onderhoud van gebouwen en woningen

Onze onderhoudsdiensten voor woningen en gebouwen betreffen alle onderdelen van onderhoud; van timmerwerk, stucwerk, pleisterwerk, schilderen tot verlichting, glaswerk en ventilatie. Ook onderhoud en montage van keukens, badkamer/douche/WC en loodgieterswerk.

Wij weten dat elke opdrachtgever haar eigen prioriteiten heeft en dus een andere aanpak van onderhoud aan vastgoed vereist. Bij BK Totaal heeft u één aanspreekpunt; korte lijnen en een strakke planning met onze gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat het onderhoud aan uw woning, huurwoning of bedrijfspand zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

Samen met u inspecteren wij zo nodig de woningen, wij stellen een inventarisatierapport op waarin alle elementen van het onderhoudswerk zijn opgenomen.

Preventief onderhoud, periodiek onderhoud of reparatieonderhoud na een melding van een eigenaar of bewoner. Wij als aannemer BK Totaal ontzorgen u als opdrachtgever; Vakbekwaam, Doelgericht & Efficiënt.

Werkzaamheden onderhoud zoals:

  • timmerwerk & houtrot reparatie
  • mutatieonderhoud en onderhoud huurwoningen
  • vastgoedonderhoud & vastgoedservice
  • badkamers en sanitair
  • stucwerk & tegelwerk
  • plaatsen en afmonteren van keukens
  • glas & schilderwerk
  • elektra, gas en loodgieterwerkzaamheden


Naast werkzaamheden in eigen beheer, hebben wij ook de juiste connecties en partijen om ons heen verzameld zodat we het gehele onderhoudsproject kunnen begeleiden.

timmerwerk & Houtrot reparatie
glas & schilderwerk
vastgoedonderhoud & vastgoedservice
mutatieonderhoud en onderhoud huurwoningen

Opstellen Meerjarenonderhoudsplan MJOP

De basis voor planmatig onderhoud is natuurlijk het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) of de Meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). BKTotaal helpt u daarbij, een gedegen meerjaren onderhoudsplan voor uw VvE, woning en bedrijfspand. Wij zijn een betrouwbare, ervaren  aannemer en uw partner; van vastgoedbeheerder, woningcorporatie, VvE beheerder tot particulier, bedrijfpand en ook schildersbedrijf.

Voor planmatig onderhoud is het erg belangrijk om correct te communiceren met alle betrokken partijen. Dit maakt het hele proces zo eenvoudig en soepel mogelijk. Wij kunnen bewoners tijdig en professioneel informeren zodat men goed op hoogte is van werkzaamheden. De eigenaar of beheerder ontvangt van ons tussentijdse rapportage zodat de voortgang en het budget van onderhoud bewaakt wordt.

Bij systeemonderhoud en uitvoering van een onderhoudsplan is het managen van alle processen en goed contact met bewoners cruciaal.

Uiteraard verzorgen wij ook uw reguliere onderhoud, waardoor gebruikers of bewoners zo min mogelijk noodreparaties nodig hebben. Onze aanpak is om het nodige onderhoud op het juiste moment uit te voeren.  Regelmatig onderhoud zoals onderhoud van voordeuren en binnendeuren, ramen/vensters, kozijnen, deursloten en toebehoren, toiletten, wastafels, badkamers en keukens.

Klik op de button voor een offerte / contact of bel ons direct.