Timmerwerk, gediplomeerd Timmerman

Timmerwerken; verbouw, afbouw & renovatie

Gediplomeerde en ervaren timmerman voor uw timmerwerk; gewoon vakwerk

BK Totaal heeft gediplomeerde en ervaren timmermannen, met verstand van hout en timmerwerk. Hout wordt al eeuwenlang gebruikt voor buitentimmerwerk en is essentieel voor veel gevels en gevelelementen.

Hout is van nature zeer goed isolerend, soms beter dan kunststof ramen en kozijnen. De juiste beglazing zoals HR-glas of HR++ glas zorgt voor minder warmteverlies en betere isolatiewaarde.

Houten kozijnen en ramen zijn authentiek en kunnen met goed onderhoud juist jarenlang mee. Wij noemen dat verduurzamen met de juiste klasse hardhout, vurenhout of grenenhout. Het renoveren van deur- en raamkozijnen, houten puien, boeidelen, gevelplaten en ook dakkapellen is ons dagelijks werk.

U zoekt een ervaren en gediplomeerde timmerman? BK Totaal is uw partner en specialist voor vakwerk.
Wij hebben verstand van inmetselkozijnen en montagekozijnen en alle type ramen  zoals vaste ramen, schuiframen, (draai)valramen, uitzetzakramen, schuiframen, stolpstellen of stolpramen en guillotine-ramen. Maar ook schuifpuien en hefschuifpuien.

U zoekt een ervaren en gediplomeerde timmerman?

BK Totaal is uw partner en specialist voor vakwerk.

Timmerwerken; verbouw, afbouw & renovatie

Meer dan 13 jaar ervaring in timmerwerken zoals ruwbouw, afbouw, verbouwing, interieurbouw en aftimmeren en renovatie waar een erkende timmerman voor nodig is.

Een woning of bedrijfspand bouwen of verbouwen vraagt vakmanschap, kennis en ervaring van bouwkunde en materialen. En zeker waar het gaat om een Monumentale woning of pand dat valt onder Monumentenzorg.

BK Totaal is een betrouwbaar timmerbedrijf en geeft u helder advies voor de beste oplossing. Gewoon omdat wij zelf ook perfectionisten zijn, ons motto is “Wij doen het goed, en niet anders.” Dat zegt iets over onze aanpak en passie voor ons vak.

Werkzaamheden waarvoor wij als aannemer o.a. gevraagd worden:

 • Allround montage en timmerwerk
 • Plaatsen, afhangen en stellen van kozijnen en deuren
 • Leveren/plaatsen en vervangen van houten en kunststof kozijnen
 • Houten tuinhuizen en veranda’s, inclusief aftimmeren
 • Aanbouw en verbouw, renovatie en restauratie
 • Carports, overkappingen en schuttingen
 • Plafonds, vloeren, MS wanden en betimmering
  inclusief isolatie en brandwerende afwerking
 • Dakkapellen plaatsen, renoveren, aftimmeren
 • Houtrot reparatie en houtrotsanering, gecertificeerd door REPAIR CARE
 • Stucadoren, tegelzetten, loodgieterswerk en schilderwerk

BK Totaal werkt voor zakelijke opdrachtgevers, zoals bedrijven, vastgoedbeheerders, vastgoedonderhoudsbedrijven, woningcorporaties, VvE’s/Vereniging van Eigenaren, VvE beheerders en voor particulieren.

Wij onderscheiden ons door vakmanschap, gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen, en omze efficiënte werkwijze.

Ons team begeleidt grote en kleine bouwprojecten, waar nodig samen met betrouwbare partners die onder onze verantwoordelijkheid vallen. Naast timmerwerk hebben wij gedegen kennis en ervaring met renovatie, verbouwing, ruwboud en uitbreiding van bedrijfspand, kantoor, woning en winkelruimte. We zijn ook uw gespecialiseerde aannemer voor de renovatie en verbouwing van uw hotel, restaurant, bungalow(park) en hoofdgebouw.

Het afwerken en aftimmeren na de ruwbouw vergt specifieken technische kennis van zaken en veel ervaring. Na nieuwbouw, renovatiebouw of verbouw komt de afbouw. Tussenwanden met profielen monteren,  gipswanden op regels monteren en de wanden afwerken met stucwerk of bijvoorbeeld glasvezelbehang, deurkozijnen en deuren monteren, plafonds met verlichting installeren.

BK Totaal BV ontzorgt u als opdrachtgever door het complete project aan te nemen. Hierbij heeft u één verantwoordelijke contactpersoon;
Vakbekwaam, Doelgericht & Efficiënt. Geheel naar uw specifieke wensen.

U zoekt een timmerbedrijf en gediplomeerd vak-timmerman voor goed en betrouwbaar advies? BK Totaal is een specialist als aannemer, wij zorgen dat uw verbouwing en bouwproject wordt gerealiseerd met kennis van zaken.

Van ruwbouw tot afwerking en aftimmeren. Het bouwproces begint bij de dragende constructie en het wind- en waterdicht maken van uw pand of woning. Duurzaam bouwen betekent bouwen met de geschikte materialen zodat gebreken worden voorkomen en het periodiek onderhoud inzichtelijk wordt. Maar ook energiebesparing en goede ventilatie zijn factoren die wij standaard meenemen in elk bouw of verbouwproject. Zeker nu het energielabel verplicht is voor verkoop of verhuur van uw woning, is een gedegen aanpak door onze vakmensen de juiste optie.

Wij adviseren u bij alle werkzaamheden; de meest geschikte kozijnen en het onderhoud, afwerking van buitenmuren en binnenwanden, keuze van juiste isolatie, opbouw  van een extra etage of een volledige renovatie van uw woning of bedrijfspand.

Ook geven wij advies omtrent uw bouwvergunning en omgevingsvergunning, deze regels kunnen per gemeente verschillen. Een goede voorbereiding scheelt u als opdrachtgever veel werk en kosten.

Uw betrouwbare aannemer BK Totaal staat voor; Vakbekwaam, Doelgericht & Efficiënt.

Wij zorgen voor een degelijke en transparante offerte met kostenstaat zodat kosten inzichtelijk zijn. Daarnaast een (ver)bouwplanning zodat alle disciplines en werkzaamheden op elkaar worden afgestemd.

Klik op de button voor een offerte / contact of bel ons direct.