BK Totaal BV

Onze kracht is ontzorgen
Over BK Totaal BV

Onze kracht is ontzorgen:

meer dan 13 jaar ervaring in renovatie, onderhoud en montage

Al meer dan 13 jaar is BK Totaal als aannemer een professioneel timmer-, afbouw-, en vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, onderhoud en nieuwbouw/verbouw. Wij doen werkzaamheden in opdracht van vastgoedbeheerders, VvE beheerders, woningbouwcorporaties / woningbouwvereniging, bouwbedrijven en particulieren.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in houtrot herstel, houtrotrenovatie en gevelrenovatie, en beschikken over het hoogte niveau certificering van ‘Repair Care’. Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. BK Totaal beschikt over de titel “D.O.E.”  (Duurzaam Onderhoud Expert) van Repair Care.

Deze certificering betekent dat alle aspecten van duurzaam onderhoud in geveltimmerwerk, houtrotrenovatie en – herstelwerkzaamheden in de eigen operationele processen zijn geïntegreerd. De D.O.E.-gecertificeerde organisaties werken conform de hoge maatstaven; van Repair Care, zowel qua kwaliteit van de reparaties als qua werkvoorbereiding, veiligheid en milieu. De erkenning biedt bovendien toegang tot de tienjarige systeemgarantie van Repair Care.

Onze vakbekwame medewerkers en kleine zelfstandigen zijn in bezit van alle benodigde certificaten en vakkennis. Voor het veilig, bewust en specialistisch werken is dit een minimale vereiste om binnen ons bedrijf te werken. Vanzelfsprekend zijn onze werkkrachten VCA gecertificeerd, dit staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM).
BK Totaal is snel inzetbaar binnen Nederland en zelfs binnen Europa.

Wij zijn goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen in de bouwsector. Daarom kunnen wij goed samenwerken met verschillende partijen en blijven bij m.b.t. de laatste trends, technieken en producten. Wij werken met een projectcoördinator zodat u maar met één persoon hoeft te overleggen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk en zorgen ervoor dat wij uw enige aanspreekpunt zijn.

Wij zijn uw partner als aannemer voor restauratie en renovatie van monumenten of monumentale panden en woningen, zoals deze vaak voorkomen in Amsterdam als grachtenpand. Onze vakmensen  gebruiken de beste materialen en juiste houtsoorten om de houtrestauratie tot een succes te maken.

Uw betrouwbare aannemer in de regio Amsterdam staat voor; Vakbekwaam, Doelgericht & Efficiëntie. Dat is BK Totaal!

BK Totaal streeft ernaar om zoveel mogelijk te werken met duurzame en milieuvriendelijke producten om zo haar steentje bij te dragen aan een beter milieu en leefomgeving. Ons aannemingsbedrijf en medewerkers zijn VIHB gecertificeerd. Voor het veilig en bewust werken is dit een minimale vereiste. Ook voor het werken op hoogte zijn al onze medewerkers in het bezit van een hoogwerkercertificaat en benodigde valbescherming.

Enkele opdrachtgevers

Lenferink:  schilder en vastgoedonderhoudsbedrijf. Biltz: allround bouwkundige renovaties, vastgoed-onderhoud, thermische isolaties, kozijnvervanging, service- en mutatieonderhoud. Visser bouw en vastgoed: bouw & beheer vastgoed. VPRO/ BNN / VARA: Onderhoud aan vastgoed mediapark Hilversum. Oké Groep: vastgoedservice en onderhoud mutatiewoningen.

Werkzaamheden zoals:

  • Timmerwerk, Houtrotherstel, gevelrenovatie
  • Mutatieonderhoud
  • Vastgoedonderhoud
  • Stucwerk, schilderwerk
  • Plaatsen en afmonteren van vensters/deuren
  • Afbouw en bouwprojecten, etc.

Naast diverse werkzaamheden in eigen beheer, hebben we ook de juiste connecties en partijen om ons heen verzameld zodat we het gehele bouw/verbouwingstraject kunnen begeleiden.

Klik op de button voor een offerte / contact of bel ons direct.